livehouse_logo_tagline_2020_white_4000px

+45 81 84 81 84

Livestreaming Specialist

Er livestreaming din store passion, og brænder du for at producere tekniske løsninger i tæt samarbejde med et professionelt og dedikeret team af streaming-specialister og AV-teknikere? Ønsker du at blive en del af et ungt team, hvor der er højt til loftet og gode udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye Livestreaming Specialist!

Om stillingen

Hos Livehouse søger vi en erfaren og dedikeret livestreaming specialist, der i tæt samarbejde med virksomhedens resterende produktions-teknikere, kan tage ansvaret for at producere og afvikle professionelle livestreaming-produktioner for vores mange kunder.

Du vil opleve at have en afvekslende hverdag, hvor du vil prøve kræfter med alt fra in-house audiocasts og webcasts fra vores hovedkontor i Køge, til livestreaming af små og større events ude hos kunderne. Det er således vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor dine opgaver kan variere meget, og at du har kendskab til flowet omkring livestreaming-produktioner med integration af lyd, grafik og kamera. Vi anvender primært vMix som led i vores livestreaming-produktioner, hvorfor det er en stor fordel at du har kendskab og erfaring med programmet. Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med lyd- og videoredigering, samt at du besidder en teknisk forståelse og interesse for hardware og afviklingssoftware, da du også vil være ansvarlig for at pakke det korrekte udstyr til dine opgaver. Din primære arbejdsopgave vil omhandle livestreamingen, dog er det en fordel, at du kan opfylde flere funktioner under en afvikling, herunder at styre lyd, kamera, eller agere produktionsleder.

Du vil indgå i et team af erfarne teknikere, fotografer og AV-teknikere, og det er således vigtigt, at du besidder et naturligt holdspiller-gen, men også er proaktiv og selvkørende. Vores produktioner spænder fra enkeltmandsopgaver til on-site flerkameraproduktioner hos både små og store danske og internationale virksomheder, hvorfor det er vigtigt at du er servicemindet af natur og er komfortabel med at snakke både dansk og engelsk med kunderne.

Primære arbejdsopgaver

 • Afvikling af virtuelle- og hybride livestreaming produktioner, herunder foretagelse af test-sessioner med vores kunder.
 • Afvikling af produktioner on-site hos kunden.
 • Transport og opsætning af afviklingsudstyr.
 • Lyd- og videoredigeringer.

Kvalifikationer

 • Du har erfaring med livestreaming.
 • Du er struktureret, har et godt overblik og formår at arbejde under tidspres.
 • Du har en stor interesse for tekniske løsninger.
 • Du er servicemindet af natur og god til at kommunikere på både dansk og engelsk.
 • Du er indstillet på skiftende arbejdstider.
 • Har forstand på AV teknik og afviklingsudstyr.
 • Fordel at du har kendskab til vMix
 • Fordel hvis du har en teknisk uddannelse som FTP- eller AV-tekniker.

Hvad vi tilbyder

 • Gode og sparrings- og udviklingsmuligheder.
 • Et trygt miljø til at dele viden og erfaringer med kolleger.
 • Muligheden for at blive en del af en virksomhed i høj vækst, hvor dine inputs kan være med til at skabe værdifulde oplevelser for vores kunder.
 • Frihed under ansvar
 • Attraktiv kompensations- og ydelsespakke.

Om Livehouse

Livehouse er en af de førende leverandører indenfor streaming, video og AV-løsninger i Danmark. Vi er specialiseret i on-site og remote livestreaming af events, og er drevet af missionen om at fange specielle øjeblikke – øjeblikke, hvor kombinationen af innovative teknologier, lyd, video og AV tilsammen skaber en sammenhængende og æstetisk oplevelse, der komplimenterer vores kunders budskaber og bringer deres kunder, kolleger og partnere tættere på hinanden.

Hvis ovenstående lyder interessant, så send gerne din ansøgning samt CV til [email protected] og skriv Livestreaming Specialist i emnefeltet. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ronnie Kesseldorf på [email protected]

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Follow Livehouse on LinkedIn

Let us inspire you, get the latest news and insights on how to spark your next event!